29/01/2020 29/01/2020 Tην Βασιλόπιτα των στελεχών και συνεργατών της Ιεράς Μητροπόλεως που διακονούν στις δύο κατασκηνώσεις, Μακρινίτσας Σερρών και Ποσειδίου Χαλκιδικής, ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας στην αίθουσα “Ξενία” της Μητροπόλεως.  Η συνάντηση αυτή αποτέλεσε την αφορμή να ξαναθυμηθούν όλοι τις όμορφες στιγμές της ζωής της κατασκήνωσης τόσο μέσα από το τραγούδι και...
29 Ιανουαρίου, 2020 - 17:57
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2020 - 17:14

Κοπή βασιλόπιτας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Κοπή βασιλόπιτας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως

Tην Βασιλόπιτα των στελεχών και συνεργατών της Ιεράς Μητροπόλεως που διακονούν στις δύο κατασκηνώσεις, Μακρινίτσας Σερρών και Ποσειδίου Χαλκιδικής, ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας στην αίθουσα “Ξενία” της Μητροπόλεως. 

Η συνάντηση αυτή αποτέλεσε την αφορμή να ξαναθυμηθούν όλοι τις όμορφες στιγμές της ζωής της κατασκήνωσης τόσο μέσα από το τραγούδι και το χορό, όσο και μέσα από τα βίντεο-ανασκοπήσεις του καλοκαιριού που μας πέρασε.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού εξέφρασε την ευγνωμοσύνη προς τα πρόσωπα των στελεχών, τόνισε την σημασία της ενότητας που χρειάζεται για να επιτευχθεί ένα τόσο σπουδαίο έργο. Στη συνέχεια ο ίδιος λίγο πριν μοιράσει στον καθένα τα κομμάτια της πίτας, παρουσίασε τον νεοχειροτονηθέντα διάκονο της μητρόπολης μας π.Γεώργιο Αντωνιάδη. Ο π.Γεώργιος υπήρξε για πολλά χρόνια στέλεχος στις κατασκηνώσεις του Ποσειδίου. Με τον τρόπο αυτό όπως χαρακτηριστικά είπε ο Μητροπολίτης μας τιμά στο πρόσωπο του όλους όσοι κοπιάζουν για το έργο της νεότητας της τοπικής μας εκκλησίας.

Αφού μοιράστηκαν τα κομμάτια δεν άργησε να βρεθεί η τυχερή. Το δώρο που συνόδευε το φλουρί της βασιλόπιττας ήταν ένας χρυσός Σταυρός.

Η συνάντηση έκλεισε με ευχές για μία νέα, ευλογημένη και παραγωγική χρονιά για όλους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων