14/02/2019 14/02/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα των ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως οι οποίοι συνοδεύονταν από τους κληρικούς-προϊσταμένους των Ιερών Ναών, στη φιλόξενη αίθουσα «ΞΕΝΙΑ».   Προηγήθηκε η εισήγηση του Αιδεσιμολογιωτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου Βασιλείου Καλλιακμάνη, Καθηγητή του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο οποίος...
14 Φεβρουαρίου, 2019 - 9:32
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2019 - 9:34

Κοπή βασιλόπιτας για τους ιεροψάλτες στη Μητρ.Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Κοπή βασιλόπιτας για τους ιεροψάλτες στη Μητρ.Νεαπόλεως

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα των ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως οι οποίοι συνοδεύονταν από τους κληρικούς-προϊσταμένους των Ιερών Ναών, στη φιλόξενη αίθουσα «ΞΕΝΙΑ».

 

Προηγήθηκε η εισήγηση του Αιδεσιμολογιωτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου Βασιλείου Καλλιακμάνη, Καθηγητή του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Ψάλλειν συνετώς τω Κυρίω», και ακολούθησαν ερωτήσεις και απορίες των συμμετεχόντων ιεροψαλτών και εποικοδομητική συζήτηση.

Κλείνοντας, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι καρποφόρα και ωφέλιμη, ενώ ζήτησε από τους ιεροψάλτες να συνεχίσουν την αγαστή συνεργασία τους με τις ενορίες και την Ιερά Μητρόπολη, καθώς αποτελούν σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι της.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων