12/06/2022 12/06/2022 Τη Γενέθλιο ημέρα της Αγίας του Χριστού Εκκλησίας, την Κυριακή της Πεντηκοστής, 12 Ιουνίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας ιερούργησε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου και χοροστάτησε στον Εσπερινό της Γονυκλισίας. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε, στο τέλος, στο εκκλησίασμα, η Χάρις του Παναγίου Πνεύματος να κρατήσει τον Επίσκοπο και το...
12 Ιουνίου, 2022 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2022 - 23:53

Στον Ι.Κ.Ν. Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως ο Μητροπολίτης Βαρνάβας την Πεντηκοστή

Διαδώστε:
Στον Ι.Κ.Ν. Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως ο Μητροπολίτης Βαρνάβας την Πεντηκοστή

Τη Γενέθλιο ημέρα της Αγίας του Χριστού Εκκλησίας, την Κυριακή της Πεντηκοστής, 12 Ιουνίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας ιερούργησε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου και χοροστάτησε στον Εσπερινό της Γονυκλισίας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε, στο τέλος, στο εκκλησίασμα, η Χάρις του Παναγίου Πνεύματος να κρατήσει τον Επίσκοπο και το ποίμνιο συνοδοιπόρους στον ίδιο δρόμο, στο δρόμο προς τη θέωση και με τον ίδιο βηματισμό.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων