07/06/2021 08/06/2021 Την Κυριακή του Τυφλού, 6 Ιουνίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στον περικαλλή Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καλοχωρίου. Στο εμπνευσμένο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην ευαγγελική περικοπή της ημέρας από τον Ευαγγελιστή Ιωάννη και μίλησε για το Αληθινό Φως που πρέπει να σκεπάζει τις ζωές...
07 Ιουνίου, 2021 - 21:57
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2021 - 1:16

Κυριακή του Τυφλού στον Ι.N. Αγίου Γεωργίου Καλοχωρίου

Διαδώστε:
Κυριακή του Τυφλού στον Ι.N. Αγίου Γεωργίου Καλοχωρίου

Την Κυριακή του Τυφλού, 6 Ιουνίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στον περικαλλή Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καλοχωρίου.

Στο εμπνευσμένο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην ευαγγελική περικοπή της ημέρας από τον Ευαγγελιστή Ιωάννη και μίλησε για το Αληθινό Φως που πρέπει να σκεπάζει τις ζωές όλων μας. Το ίδιο φως που χάρισε απλόχερα ο Φωτοδότης Κύριος στον εκ γενετής τυφλό άνθρωπο της περικοπής και πλημμύρισε με πίστη και δύναμη την ψυχή του, ώστε να ομολογήσει και να προσκυνήσει τον Σωτήρα του κόσμου.

Επίσης, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ευχαρίστησε τους πατέρες και τους συνεργάτες της ενορίας για τη φιλοξενία, και παρουσίασε με κάθε επισημότητα τον νέο προϊστάμενο της ενορίας του Καλοχωρίου, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριο Κικιρίκη, ο οποίος διαδέχθηκε τον προ ολίγων μηνών κοιμηθέντα πατέρα Ευδόκιμο Θεοδωρίδη.


H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων