22/02/2023 22/02/2023 Το αντίγραφο της Ιεράς Εικόνας θα υποδεχθεί σήμερα, παραμονή της εορτής του Αγίου Πολυκάρπου, Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 στις 5:30μ.μ., ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας στον φερώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η τέλεση του Μέγα Αρχιερατικού Εσπερινού. Ενόψει της κατανυκτικής περιόδου της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και στο πλαίσιο της Ιεράς Πανηγύρεως του...
22 Φεβρουαρίου, 2023 - 10:13
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2023 - 10:17

Μενεμένη: Σήμερα η υποδοχή αντιγράφου Ιεράς Εικόνας της Αγίας Ζώνης

Διαδώστε:
Μενεμένη: Σήμερα η υποδοχή αντιγράφου Ιεράς Εικόνας της Αγίας Ζώνης

Το αντίγραφο της Ιεράς Εικόνας θα υποδεχθεί σήμερα, παραμονή της εορτής του Αγίου ΠολυκάρπουΤετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 στις 5:30μ.μ., ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας στον φερώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η τέλεση του Μέγα Αρχιερατικού Εσπερινού.

Ενόψει της κατανυκτικής περιόδου της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και στο πλαίσιο της Ιεράς Πανηγύρεως του Αγίου Πολυκάρπου Επισκόπου Σμύρνης, ο κλήρος και ο λαός της Μενεμένης και της Θεσσαλονίκης ευρύτερα, θα έχει την ευλογία να υποδεχθεί αντίγραφο της Ιεράς Εικόνας της Αγίας Ζώνης της Παναγίας από το Άγιον Όρος.

Η έλευση του αντιγράφου της Ιεράς Εικόνας στη Μενεμένη πραγματοποιείται κατόπιν αιτήματος της Ενορίας και του Προϊσταμένου της, Οικονόμου π. Στυλιανού Χαρπαντίδη, προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, καθώς και προς την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους και τον Καθηγούμενο της Γέροντα Εφραίμ.

Δείτε επίσης:

Η Μενεμένη υποδέχεται αντίγραφο της Ιεράς Εικόνας της Αγίας Ζώνης της Παναγίας από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων