12/03/2019 12/03/2019 Το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019 τελέσθηκε το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού πρωτοπρεσβυτέρου Αθανασίου Ζλάτη από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Συκεών. Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε με συγκινητικά λόγια στο πρόσωπο του μακαριστού ιερέως, ο οποίος υπήρξε ένας πολύ αγαπητός και λαοφιλής κληρικός στην περιοχή των Συκεών και ευρύτερα....
12 Μαρτίου, 2019 - 10:16

Mητρ.Νεαπόλεως: Aγαπητός και λαοφιλής κληρικός o π.Αθανάσιος

Διαδώστε:
Mητρ.Νεαπόλεως: Aγαπητός και λαοφιλής κληρικός o π.Αθανάσιος

Το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019 τελέσθηκε το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού πρωτοπρεσβυτέρου Αθανασίου Ζλάτη από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Συκεών.

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε με συγκινητικά λόγια στο πρόσωπο του μακαριστού ιερέως, ο οποίος υπήρξε ένας πολύ αγαπητός και λαοφιλής κληρικός στην περιοχή των Συκεών και ευρύτερα.

Προηγήθηκε το πρωί η Θεία Λειτουργία ενώ στο ιερό μνημόσυνο παρέστησαν συμπροσευχόμενοι αρκετοί κληρικοί αλλά και πλήθος κόσμου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Νεάπολης – Συκεών κ. Συμεών Δανιηλίδη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων