21/02/2019 21/02/2019 O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019 ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στον αύλειο χώρο των εγκαταστάσεων του στην Ευκαρπία, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου του ΦΟΔΣΑ κ. Μιχάλη Γεράνη. Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη σημασία του ΣΜΑ για την περιοχή αλλά και στη...
21 Φεβρουαρίου, 2019 - 8:44
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2019 - 9:07

“Aνάγκη αναβάθμισης της ποιότητας ζωής στη Δυτική Θεσσαλονίκη”

Διαδώστε:
“Aνάγκη αναβάθμισης της ποιότητας ζωής στη Δυτική Θεσσαλονίκη”

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019 ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στον αύλειο χώρο των εγκαταστάσεων του στην Ευκαρπία, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου του ΦΟΔΣΑ κ. Μιχάλη Γεράνη.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη σημασία του ΣΜΑ για την περιοχή αλλά και στη γενικότερη ανάγκη αναβάθμισης της ποιότητας ζωής στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας, εκπρόσωποι δήμων και φορέων της Δυτικής Θεσσαλονίκης και οι εργαζόμενοι του Σταθμού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων