26/07/2019 26/07/2019 Την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019, παραμονή της μνήμης της Αγίας ενδόξου Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας χοροστάτησε στον Αρχιερατικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μενεμένης. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως: Τον θείο Λόγο κήρυξε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Οικονόμου, ο οποίος, χρησιμοποιώντας σύντομο, απλό και κατανοητό λόγο, αναφέρθηκε στο βίο...
26 Ιουλίου, 2019 - 9:51
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2019 - 9:54

Μητρ.Νεαπόλεως: “H Αγία Παρασκευή παράδειγμα και οδοδείκτης για τον πνευματικό αγώνα”

Διαδώστε:
Μητρ.Νεαπόλεως: “H Αγία Παρασκευή παράδειγμα και οδοδείκτης για τον πνευματικό αγώνα”

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019, παραμονή της μνήμης της Αγίας ενδόξου Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας χοροστάτησε στον Αρχιερατικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μενεμένης.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:

Τον θείο Λόγο κήρυξε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Οικονόμου, ο οποίος, χρησιμοποιώντας σύντομο, απλό και κατανοητό λόγο, αναφέρθηκε στο βίο και την πολιτεία της Αγίας  Παρασκευής και κάλεσε τους πιστούς να την έχουν ως παράδειγμα και οδοδείκτη για τον πνευματικό αγώνα τους.

Στο τέλος του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος, αφού ευχαρίστησε τους πατέρες και τους συνεργάτες του Ναού για την προετοιμασία της πανηγύρεως, τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου και τις υπηρεσίες του Δήμου για τη βοήθειά τους, τον βουλευτή κ. Στράτο Σιμόπουλο, τους επίσημους προσκεκλημένους και τον πιστό λαό του Θεού για τη συμμετοχή του στη χαρά της ενορίας, ευχήθηκε σε όλους η λαοφιλής Αγία να πρεσβεύει στον Κύριο μας για τη σωτηρία μας και να πλημμυρίζει με αγάπη τις καρδιές μας.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων