11/03/2019 11/03/2019 Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019,τελέσθηκε ο Εσπερινός της Συγχώρησης στον Μητροπολιτικό  Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη Νεάπολη χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα. Ο Σεβασμιώτατος Νεαπόλεως κ. Βαρνάβας ως άλλος αφέτης κήρυξε την έναρξη του αγώνα στο πνευματικό Στάδιο των αρετών και μίλησε εμπνευσμένα για τη δύναμη της μετάνοιας και της ειλικρίνειας, ενώ...
11 Μαρτίου, 2019 - 15:03
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2019 - 15:04

Μητρ.Νεαπόλεως: “Η υποκρισία,δεν έχει σκοπό μόνον την εξαπάτηση του ανθρώπου, αλλά και του Θεού”

Διαδώστε:
Μητρ.Νεαπόλεως: “Η υποκρισία,δεν έχει σκοπό μόνον την εξαπάτηση του ανθρώπου, αλλά και του Θεού”

Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019,τελέσθηκε ο Εσπερινός της Συγχώρησης στον Μητροπολιτικό  Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη Νεάπολη χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα.

Ο Σεβασμιώτατος Νεαπόλεως κ. Βαρνάβας ως άλλος αφέτης κήρυξε την έναρξη του αγώνα στο πνευματικό Στάδιο των αρετών και μίλησε εμπνευσμένα για τη δύναμη της μετάνοιας και της ειλικρίνειας, ενώ στηλίτευσε με δριμύτητα την υποκρισία, η οποία δεν έχει σκοπό μόνον την εξαπάτηση του ανθρώπου, αλλά και του Θεού.

Μετά το πέρας του Εσπερινού, όλοι οι πατέρες της Μητροπόλεως πήραν την ευχή του Σεβασμιωτάτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων