16/03/2019 16/03/2019 Στους Α΄ Χαιρετισμούς που τελέστηκαν στον Άγιο Νεκτάριο Μενεμένης  χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019. Ο Σεβασμιώτατοςαναφέρθηκε στη «Χαρά του κόσμου», την Παναγία μας. «Οι χαιρετισμοί, επεσήμανε εύστοχα ο Σεβασμιώτατος, αποτελούν μία αλυσίδα προσφωνήσεων που αρχίζουν με τη λέξη «χαίρε». Η ευεργετημένη ανθρωπότητα απευθύνει ευγνωμοσύνης χαιρετισμό σε Εκείνην «δι’ ης η χαρά...
16 Μαρτίου, 2019 - 22:17
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2019 - 22:03

Μητρ. Νεαπόλεως: “Ο άνθρωπος προσφεύγει στη Γεννήτρα της χαράς”

Διαδώστε:
Μητρ. Νεαπόλεως: “Ο άνθρωπος προσφεύγει στη Γεννήτρα της χαράς”

Στους Α΄ Χαιρετισμούς που τελέστηκαν στον Άγιο Νεκτάριο Μενεμένης  χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019.

Ο Σεβασμιώτατοςαναφέρθηκε στη «Χαρά του κόσμου», την Παναγία μας. «Οι χαιρετισμοί, επεσήμανε εύστοχα ο Σεβασμιώτατος, αποτελούν μία αλυσίδα προσφωνήσεων που αρχίζουν με τη λέξη «χαίρε». Η ευεργετημένη ανθρωπότητα απευθύνει ευγνωμοσύνης χαιρετισμό σε Εκείνην «δι’ ης η χαρά εξέλαμψε». Ο άνθρωπος μόνιμος αναζητητής της χαράς προσφεύγει στη Γεννήτρα της χαράς, στην Πάντων χαρά και εισπράττει ως ανταπόδοση στο χαιρετισμό του την πλησμονή της καρδιάς του από τη χαρά του Αγίου Πνεύματος».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων