16/03/2020 16/03/2020 Στον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων στην Ξηροκρήνη τελέστηκε ο Γ΄ Κατανυκτικός Εσπερινός της Μεγάλης Τεσσαρακοστής χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.Βαρνάβα και με τη συμμετοχή λίγων πιστών. Ο Σεβασμιώτατος, για μια ακόμη φορά, ενίσχυσε την ελπίδα των πιστών στην παντοδυναμία του Θεού, μίλησε για τη δύναμη των πρεσβειών της Παναγίας, της κυράς...
16 Μαρτίου, 2020 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2020 - 19:19

Μητρ. Νεαπόλεως: “Ο πειρασμός θα περάσει”

Διαδώστε:
Μητρ. Νεαπόλεως: “Ο πειρασμός θα περάσει”

Στον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων στην Ξηροκρήνη τελέστηκε ο Γ΄ Κατανυκτικός Εσπερινός της Μεγάλης Τεσσαρακοστής χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.Βαρνάβα και με τη συμμετοχή λίγων πιστών.

Ο Σεβασμιώτατος, για μια ακόμη φορά, ενίσχυσε την ελπίδα των πιστών στην παντοδυναμία του Θεού, μίλησε για τη δύναμη των πρεσβειών της Παναγίας, της κυράς της Ξηροκρήνης, όπως ευφήμως. Την αποκάλεσε και υπογράμμισε την ανάγκη της μετάνοιας για την απόσπαση του θείου ελέους. Ο πειρασμός θα περάσει! Η πίστη μας είναι η «πίστη η νικήσασα τον κόσμο». Ο Χριστός είναι ο νικητής του θανάτου! Το τέλος του πειρασμού σίγουρο και προδιαγεγραμμένο! Το ζητούμενο είναι η στάση μας απέναντι στη δοκιμασία και η γνησιότητα της πίστης μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων