03/06/2019 03/06/2019 Την Κυριακή του τυφλού, 2 Ιουνίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ελευθερίου. Το κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου, πνευματικό και αφυπνιστικό όπως πάντα, επικεντρώθηκε στο θαύμα της ιάσεως του εκ γενετής τυφλού. «Ο τυφλός συναντά το αληθινό Φως και βρίσκει το φως του. Είναι πολλοί αυτοί που...
03 Ιουνίου, 2019 - 10:34
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2019 - 10:37

Μητρ.Νεαπόλεως: “Ο τυφλός συναντά το αληθινό Φως και βρίσκει το φως του”

Διαδώστε:
Μητρ.Νεαπόλεως: “Ο τυφλός συναντά το αληθινό Φως και βρίσκει το φως του”

Την Κυριακή του τυφλού, 2 Ιουνίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ελευθερίου.

Το κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου, πνευματικό και αφυπνιστικό όπως πάντα, επικεντρώθηκε στο θαύμα της ιάσεως του εκ γενετής τυφλού. «Ο τυφλός συναντά το αληθινό Φως και βρίσκει το φως του. Είναι πολλοί αυτοί που ζουν στο σκοτάδι: η ιδιοτέλεια, η στενοκαρδία, ο εγωισμός,η αλαζονεία είναι αιτίες και συγχρόνως συμπτώματα πνευματικής τύφλωσης. Οφείλουμε όλοι μας ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Θεού να γίνουμε αναζητητές της αλήθειας και του φωτός».


Ο Σεβασμιώτατος δεν παρέλειψε επίσης να επισημάνει την ολοκλήρωση του εξωνάρθηκα και να ευχαριστήσει τους πατέρες του Ναού και τους πιστούς της Ενορίας για τη συμβολή τους στο όμορφο αυτό έργο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων