06/08/2023 06/08/2023 Στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κορδελιό τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα το Σάββατο 5 Αυγούστου 2023. Το Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν κληρικοί της Μητρόπολης, ενώ πλήθος πιστών έσπευσαν να τιμήσουν τη Δεσποτική Εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Για το φως που εκρέει από το ιερό γεγονός της Μεταμορφώσεως...
06 Αυγούστου, 2023 - 9:26
Τελευταία ενημέρωση: 06/08/2023 - 9:24

Μητροπολίτης Νεαπόλεως: «Αναζητητής του Φωτός και της Αλήθειας υπάρχει ο άνθρωπος μέσα στους αιώνες» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Νεαπόλεως: «Αναζητητής του Φωτός και της Αλήθειας υπάρχει ο άνθρωπος μέσα στους αιώνες» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κορδελιό τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα το Σάββατο 5 Αυγούστου 2023.

Το Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν κληρικοί της Μητρόπολης, ενώ πλήθος πιστών έσπευσαν να τιμήσουν τη Δεσποτική Εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Για το φως που εκρέει από το ιερό γεγονός της Μεταμορφώσεως μίλησε ο Σεβασμιώτατος και αποτύπωσε τη σκηνή του θαύματος με αδρή περιγραφή.

«Αναζητητής του Φωτός και της Αλήθειας υπάρχει ο άνθρωπος μέσα στους αιώνες», επεσήμανε ο Επίσκοπος και υπογράμμισε πως το Φως και η αλήθεια γίνονται πρόσωπο στη Δεσποτική μορφή του Κυρίου.

Ακούστε το ηχητικό από την ομιλία του Σεβασμιωτάτου:

 

                         

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων