26/03/2023 26/03/2023 Η επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Φιλίππου του Διακόνου εντός του Σιδηροδρομικού Σταθμού από τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα. Σε κλίμα συγκίνησης αρκετός κόσμος έσπευσε στο παρεκκλήσι κρατώντας ένα λουλούδι και ανάβοντας ένα κερί στη μνήμη των 57 ανθρώπων που χάθηκαν στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα, σύμφωνα με την ertnews. Συγγενείς και...
26 Μαρτίου, 2023 - 12:36
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2023 - 13:07

Μνημόσυνο για τα θύματα των Τεμπών στον σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Μνημόσυνο για τα θύματα των Τεμπών στον σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Η επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Φιλίππου του Διακόνου εντός του Σιδηροδρομικού Σταθμού από τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα.

Σε κλίμα συγκίνησης αρκετός κόσμος έσπευσε στο παρεκκλήσι κρατώντας ένα λουλούδι και ανάβοντας ένα κερί στη μνήμη των 57 ανθρώπων που χάθηκαν στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα, σύμφωνα με την ertnews.

Συγγενείς και φίλοι των θυμάτων πέταξαν λουλούδια και στεφάνι στις σιδηροδρομικές γραμμές. Στη συνέχεια, έγιναν τα αποκαλυπτήρια πλάκας με τα ονόματα των 57 αδικοχαμένων.

Τα ονόματα όσων χάθηκαν θα διαβάζονται κάθε Κυριακή.

Εν τω μεταξύ στην αυριανή ημέρα στρέφεται το δικαστικό ενδιαφέρον, καθώς θα απολογηθεί ο συμβασιούχος σταθμάρχης, ο οποίος θα περάσει την πόρτα του ειδικού εφέτη-ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Την ερχόμενη Πέμπτη 30, Μαρτίου πρόκειται να περάσει επίσης την πόρτα του ανακριτή για να απολογηθεί ο επιθεωρητής. Θα ισχυριστεί ότι είχε ζητήσει στην βάρδια και μέχρι και τις 11 να υπάρχουν δύο άτομα. Η απολογία του επιθεωρητή θα γίνει με υπόμνημα.

Πηγή: ERT, thestival.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων