15/04/2024 15/04/2024 Στον Ιερό των Ναό Αγίων Αποστόλων και του Αγίου Εφραίμ Πεύκων ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας την Κυριακή 14 Απριλίου 2024. Ο Σεβασμιώτατος, στο κήρυγμά του, εστίασε στη σκηνή του θαύματος, όπως αυτή αποτυπώθηκε στην Ευαγγελική περικοπή: ένας πατέρας ζητά από τον Κύριο τη θεραπεία του δαιμονισμένου παιδιού του. Ο Κύριος...
15 Απριλίου, 2024 - 18:06
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2024 - 17:02

Νεαπόλεως Βαρνάβας: Η πίστη είναι ο οφθαλμός με τον οποίο βλέπουμε το Θεό

Διαδώστε:
Νεαπόλεως Βαρνάβας: Η πίστη είναι ο οφθαλμός με τον οποίο βλέπουμε το Θεό

Στον Ιερό των Ναό Αγίων Αποστόλων και του Αγίου Εφραίμ Πεύκων ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας την Κυριακή 14 Απριλίου 2024.

Ο Σεβασμιώτατος, στο κήρυγμά του, εστίασε στη σκηνή του θαύματος, όπως αυτή αποτυπώθηκε στην Ευαγγελική περικοπή: ένας πατέρας ζητά από τον Κύριο τη θεραπεία του δαιμονισμένου παιδιού του. Ο Κύριος θεραπεύει τον ταλαιπωρημένο νεαρό. Η επιτέλεση του θαύματος προϋποθέτει την πίστη και την απροϋπόθετη παράδοση στο Θεό. Για τούτο ο Χριστός ρωτά τον πατέρα αν έχει πίστη. Η πίστη είναι ο κρίκος που συνδέει την αδυναμία μας με τη δύναμη του Παντοκράτορος Θεού. Η πίστη είναι ο οφθαλμός με τον οποίο βλέπουμε το Θεό.

                                        

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων