18/09/2019 18/09/2019 Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019, επισκέφθηκε το Κοινωνικό Πολυϊατρείο «Υγεία» της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης. κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας. Ο κ. Ζέρβας ξεναγήθηκε από το Σεβασμιώτατο Μητροπολιτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα στους χώρους διακονίας του ανθρώπινου πόνου και έμεινε εντυπωσιασμένος από το προσφερόμενο έργο του Κοινωνικού Ιατρείου της Μητροπόλεως. Εξήρε το...
18 Σεπτεμβρίου, 2019 - 22:27
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2019 - 22:28

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης στο Κοινωνικό Πολυϊατρείο της Ι.Μ. Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης στο Κοινωνικό Πολυϊατρείο της Ι.Μ. Νεαπόλεως

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019, επισκέφθηκε το Κοινωνικό Πολυϊατρείο «Υγεία» της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης. κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο κ. Ζέρβας ξεναγήθηκε από το Σεβασμιώτατο Μητροπολιτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα στους χώρους διακονίας του ανθρώπινου πόνου και έμεινε εντυπωσιασμένος από το προσφερόμενο έργο του Κοινωνικού Ιατρείου της Μητροπόλεως. Εξήρε το ουσιαστικό και πολύτιμο έργο της Εκκλησίας τη στιγμή που ο κοινωνικός ιστός υφίσταται ισχυρότατους κραδασμούς.

Το Σεβασμιώτατο συνόδευε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων