04/02/2019 04/02/2019 Στην αίθουσα «Ξενία» της Μητροπόλεώς Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως  την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας ευλόγησε τη βασιλόπιττα για τα στελέχη της κατασκήνωσης και όλους όσους διακονούν στις δύο κατασκηνώσεις, στη Μακρυνίτσα Σερρών και στο Ποσείδι Χαλκιδικής. Ο Σεβασμιώτατος, αφού ευχαρίστησε τα στελέχη για την επιμελημένη διακονία τους, τόνισε την κομβική συμβολή της κατασκήνωσης...
04 Φεβρουαρίου, 2019 - 8:51
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2019 - 8:53

Ο Μητρ.Νεαπόλεως με τα στελέχη των κατασκηνώσεων

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Νεαπόλεως με τα στελέχη των κατασκηνώσεων

Στην αίθουσα «Ξενία» της Μητροπόλεώς Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως  την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας ευλόγησε τη βασιλόπιττα για τα στελέχη της κατασκήνωσης και όλους όσους διακονούν στις δύο κατασκηνώσεις, στη Μακρυνίτσα Σερρών και στο Ποσείδι Χαλκιδικής.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού ευχαρίστησε τα στελέχη για την επιμελημένη διακονία τους, τόνισε την κομβική συμβολή της κατασκήνωσης στη διάπλαση της προσωπικότητας των παιδιών, στην καλλιέργεια ορθόδοξης πνευματικότητας και ανάπτυξης αισθήματος κοινωνικής ευθύνης. Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος κ.Βαρνάβας έδωσε τις καλύτερες ευχές του για την προετοιμασία των κατασκηνωτικών περιόδων.

Ένας χρυσός σταυρός ήταν το δώρο που συνόδευε το φλουρί της βασιλόπιττας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων