28/08/2019 28/08/2019 Την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου, ύστερα από πρόσκληση του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Κορδελιού-Ευόσμου κ. Κλεάνθη Μανδαλιανού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας παρέστη στην τελετή ορκωμοσίας των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου καθώς επίσης και των μελών των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων, τα οποία αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους...
28 Αυγούστου, 2019 - 9:46
Τελευταία ενημέρωση: 28/08/2019 - 9:48

Ο Mητρ.Νεαπόλεως στις ορκωμοσίες του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου και Δήμου Δέλτα

Διαδώστε:
Ο Mητρ.Νεαπόλεως στις ορκωμοσίες του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου και Δήμου Δέλτα

Την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου, ύστερα από πρόσκληση του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Κορδελιού-Ευόσμου κ. Κλεάνθη Μανδαλιανού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας παρέστη στην τελετή ορκωμοσίας των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου καθώς επίσης και των μελών των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων, τα οποία αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους την 1η Σεπτεμβρίου 2019, με τετραετή θητεία.

Κατόπιν μετέβη στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου, όπου παρέστη στην τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Δέλτα, ύστερα από πρόσκληση του επίσης νεοεκλεγέντος Δημάρχου κ. Ιωάννη Ιωαννίδη.

Μετά την Ακολουθία του Αγιασμού και τις ορκωμοσίες, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στις νέες Διοικήσεις των Δήμων καλή δύναμη και προκοπή, ώστε να επιτελούν με σύνεση το πολυσήμαντο έργο τους, τονίζοντας με έμφαση ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να ασκεί τα καθήκοντά της μέσα σε πνεύμα ενότητας και συνεργασίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων