22/07/2019 22/07/2019 Την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ευόσμου. Στο εμπνευσμένο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην Ευαγγελική περικοπή της Κυριακής από τον Ευαγγελιστή Ματθαίο, αναλύοντας τη θεραπεία των δύο δαιμονιζομένων από τον Κύριο ημών...
22 Ιουλίου, 2019 - 9:57

Ο Μητρ.Νεαπόλεως στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ευόσμου

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Νεαπόλεως στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ευόσμου

Την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ευόσμου.

Στο εμπνευσμένο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην Ευαγγελική περικοπή της Κυριακής από τον Ευαγγελιστή Ματθαίο, αναλύοντας τη θεραπεία των δύο δαιμονιζομένων από τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και τονίζοντας την ύπαρξη των «δαιμονίων» στη ζωή του ανθρώπου, τα οποία τον καταλαμβάνουν και δεν είναι άλλα από τα πάθη και τις εξαρτήσεις του από τα υλικά και φθαρτά πράγματα.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, αφού ευχαρίστησε τους πατέρες και τους συνεργάτες του Ναού για τη φιλοξενία, τέλεσε το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Πρωτοπρεσβυτέρου Κωνσταντίνου Χρυσοχοΐδη, συνταξιούχου κληρικού της Ιεράς Μητροπόλεως μας, ο οποίος υπηρέτησε και στον συγκεκριμένο Ιερό Ναό, καθώς και το δεκαετές μνημόσυνο του μακαριστού Ιουλιανού Ζελελίδη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων