16/01/2024 16/01/2024 Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Σεραφείμ του Σαρώφ στην Ευξεινούπολη Θεσσαλονίκης ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024. Το Σεβασμιώτατο πλαισιώσαν κληρικοί της Μητροπόλεως, ενώ η χορωδία του Ναού απέδωσε στη ρωσική γλώσσα τους ύμνους της Θείας Λειτουργίας. Ο Σεβασμιώτατος, αφού ευλόγησε τη βασιλόπιτα της Ενορίας, ευχαρίστησε...
16 Ιανουαρίου, 2024 - 18:38
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2024 - 18:34

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως ευλόγησε τη βασιλόπιτα της Ενορίας Αγίου Σεραφείμ Σάρωφ Νικόπολης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως ευλόγησε τη βασιλόπιτα της Ενορίας Αγίου Σεραφείμ Σάρωφ Νικόπολης

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Σεραφείμ του Σαρώφ στην Ευξεινούπολη Θεσσαλονίκης ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024.

Το Σεβασμιώτατο πλαισιώσαν κληρικοί της Μητροπόλεως, ενώ η χορωδία του Ναού απέδωσε στη ρωσική γλώσσα τους ύμνους της Θείας Λειτουργίας.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού ευλόγησε τη βασιλόπιτα της Ενορίας, ευχαρίστησε τον π. Λέοντα Εφραιμίδη, προϊστάμενο του Ναού, για την κατά πάντα επιμελημένη οργάνωση της Πανηγύρεως και ευχήθηκε στο εκκλησίασμα η φετινή χρονιά να υποστασιοποιήσει την ευχή του Αγίου Σεραφείμ Σαρώφ: ” Χριστός ανέστη, χαρά μου”!

Παρών ήταν ο Δήμαρχος Παύλου Μελά κ. Δημήτρης Ασλανίδης.

 

Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων