26/01/2023 26/01/2023 Συνάντηση με τα νέα μέλη των Ενοριακών Νεανικών Εστιών καθώς και τους Ιεροψάλτες και Νεωκόρους των ενοριών της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως είχε χθες στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως, ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας. Ο Ποιμενάρχης της εσπερίας Θεσσαλονίκης αφού ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα επέδωσε τα διοριστήρια στα νέα μέλη των...
26 Ιανουαρίου, 2023 - 11:10
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2023 - 11:11

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως με τα νέα μέλη των Ενοριακών Νεανικών Εστιών, Ιεροψάλτες και Νεωκόρους

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως με τα νέα μέλη των Ενοριακών Νεανικών Εστιών, Ιεροψάλτες και Νεωκόρους

Συνάντηση με τα νέα μέλη των Ενοριακών Νεανικών Εστιών καθώς και τους Ιεροψάλτες και Νεωκόρους των ενοριών της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως είχε χθες στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως, ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας.

Ο Ποιμενάρχης της εσπερίας Θεσσαλονίκης αφού ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα επέδωσε τα διοριστήρια στα νέα μέλη των Συμβουλίων των Ε.Ν.Ε. για την τριετία 2023 – 2025.

Ο Σεβασμιώτατος κατά την σύντομη προσλαλιά του προέτρεψε τόσο τα νέα μέλη των Ενοριακών Νεανικών Εστιών όσο και τους ιεροψάλτες και τους νεωκόρους να εργάζονται στον αμπελώνα του Κυρίου με υπομονή, πίστη και δύναμη και να διακονούν με αφοσίωση και αγάπη τον πιστό λαό του Θεού μιας και η Εκκλησία τους κάνει την τιμή να την υπηρετούν.

Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος μοίρασε σε όλους τη βασιλόπιτα και βγήκε την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία με τους Προέδρους και τα μέλη των συμβουλίων.

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων