22/06/2023 22/06/2023 Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας παρακολούθησε την Καλοκαιρινή Γιορτή του Παιδικού Σταθμού ΑΝΑΠΝΟΗ που έλαβε χώρα στις 19 Ιουνίου, και ήταν αφιερωμένη στο περιβάλλον και την οικολογία. Ο Σεβασμιώτατος απόλαυσε το θεατρικό δρώμενο που παρουσίασαν τα παιδιά, με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών του Σταθμού, καθώς και του παιδαγωγού κ. Γιάννη Θεοδώρου. Τα παιδιά...
22 Ιουνίου, 2023 - 15:32
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2023 - 14:47

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως παρευρέθηκε σε εορτή αφιερωμένη στο περιβάλλον και την οικολογία

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως παρευρέθηκε σε εορτή αφιερωμένη στο περιβάλλον και την οικολογία

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας παρακολούθησε την Καλοκαιρινή Γιορτή του Παιδικού Σταθμού ΑΝΑΠΝΟΗ που έλαβε χώρα στις 19 Ιουνίου, και ήταν αφιερωμένη στο περιβάλλον και την οικολογία.

Ο Σεβασμιώτατος απόλαυσε το θεατρικό δρώμενο που παρουσίασαν τα παιδιά, με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών του Σταθμού, καθώς και του παιδαγωγού κ. Γιάννη Θεοδώρου.

Τα παιδιά απέδωσαν μοναδικά την ιστορία του Νώε και του Κατακλυσμού, βασιζόμενα στη θεματική που είχε όλη η σχολική χρονιά, που αφορούσε στην Οικολογία και το Περιβάλλον.

Η Διευθύντρια του Σταθμού, κ. Μαρία Χορέβα, καλωσόρισε τον Σεβασμιώτατο και τους γονείς των παιδιών και παρέδωσε την όμορφη αυλή στις δασκάλες και τα παιδιά για να παρουσιάσουν όλα όσα είχαν ετοιμάσει.

Στο τέλος της γιορτής, ο Σεβασμιώτατος μίλησε στοργικά στα παιδιά και μοίρασε τα ενθύμια και τα δώρα!

Φωτογραφικά στιγμιότυπα:

   

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων