28/05/2023 28/05/2023 Τη Λαϊκή Αγορά της Ξηροκρήνης, τη μεγαλύτερη της Θεσσαλονίκης, επισκέφτηκε το Σάββατο 27 Μαΐου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας. Τον Μητροπολίτη της Δυτικής Θεσσαλονίκης υποδέχτηκε με θέρμη ο πρόεδρος και τα μέλη της Ομοσπονδίας Σωματίων Επαγγελματιών – Παραγωγών – Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας – Θεσσαλίας – Θράκης, κ. Άγγελος Δερετζής. Ο...
28 Μαΐου, 2023 - 11:46
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2023 - 11:44

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως στη Λαϊκή Αγορά της Ξηροκρήνης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως στη Λαϊκή Αγορά της Ξηροκρήνης

Τη Λαϊκή Αγορά της Ξηροκρήνης, τη μεγαλύτερη της Θεσσαλονίκης, επισκέφτηκε το Σάββατο 27 Μαΐου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας.

Τον Μητροπολίτη της Δυτικής Θεσσαλονίκης υποδέχτηκε με θέρμη ο πρόεδρος και τα μέλη της Ομοσπονδίας Σωματίων Επαγγελματιών – Παραγωγών – Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας – Θεσσαλίας – Θράκης, κ. Άγγελος Δερετζής.

Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να περιέλθει τους πάγκους της Αγοράς, να συνομιλήσει με τους παραγωγούς και εμπόρους τους οποίους ευλόγησε εξαίροντας την πολύτιμη συνεισφορά τους στην τοπική κοινωνία.

Σταθμός σε αυτή την εξόρμηση του Σεβασμιωτάτου ήταν «Ο Πάγκος της Αλληλεγγύης» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας όπου τον υποδέχθηκε η Αντιπερειφεριάρχης Υγείαςς και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μελίνα Δεμερτζοπούλου.

Ο ξεχωριστός αυτός πάγκος, στον οποίο συγκεντρώνονται τρόφιμα για τις ανάγκες λειτουργίας των συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως, λειτουργεί σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Παραγωγών και Επαγγελματιών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Ομόνοια» και την Ομοσπονδία Σωματίων Επαγγελματιών – Παραγωγών – Πωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης.

Ο Σεβασμιώτατος με αυτή του επίσκεψη έδειξε για ακόμη μια φορά πως είναι δίπλα στο ποίμνιό του και ιδιαίτερα στους ανθρώπους της καθημερινότητας και του μεροκάματου τους οποίους εύστοχα αποκαλεί ολυμπιονίκες της καθημερινότητας.

Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Φορέα Λειτουργίας Λαϊκών Αγορών της Π.Κ.Μ. κ. Γρηγόριος Κωτσόπουλος, και η πολιτευτής κα Φεβρωνία Τύρη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων