23/08/2023 23/08/2023 Στην παιπαλόεσσα Ίμβρο βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας πλαισιούμενος από τη Γυναικεία Χορωδία « Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος» η οποία, σε μια μοναδική σύμπραξη με τον κορυφαίο καλλιτέχνη Μανώλη Μητσιά, πραγματοποίησε Συναυλία, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ίμβρου και Τενέδου,  στους Αγίους Θεοδώρους , τη γενέτειρα του Οικουμενικού Πατριάρχη κ....
23 Αυγούστου, 2023 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2023 - 19:08

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως στην Ίμβρο

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως στην Ίμβρο

Στην παιπαλόεσσα Ίμβρο βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας πλαισιούμενος από τη Γυναικεία Χορωδία « Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος» η οποία, σε μια μοναδική σύμπραξη με τον κορυφαίο καλλιτέχνη Μανώλη Μητσιά, πραγματοποίησε Συναυλία, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ίμβρου και Τενέδου,  στους Αγίους Θεοδώρους , τη γενέτειρα του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίου, την Κυριακή 20 Αυγούστου  2023.

Η νύχτα της 20ης Αυγούστου « φωταγωγήθηκε» από τη λάμψη της μελωδίας των τραγουδιών του καταξιωμένου ερμηνευτή Μανώλη Μητσιά. Το ακροατήριο των 400 και άνω θεατών επιβράβευσε την καταπληκτική ερμηνεία του με το δυνατό χειροκρότημά του.

Ο Παναγιώτατος εξέφρασε την ευαρέσκειά Του και προσκάλεσε τους συντελεστές της Συναυλίας στην Κωνσταντινούπολη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή 20 Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρνάβας  ιερούργησε και κήρυξε  στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στους Αγίους Θεόδωρους .

Η όμορφη παρέα επέστρεψε έμφορτη  συναισθημάτων, συγκινήσεων και ευγνωμοσύνης : η έμπνευση, η  υλοποίηση και η χρηματοδότηση της Συναυλίας  υπήρξαν δώρημα υιικής αγάπης και αφοσίωσης του Επισκόπου της Δυτικής Θεσσαλονίκης  προς τον Πατριάρχη του Γένους!

Αλησμόνητη θα μείνει η πλούσια φιλοξενία και πατρική φροντίδα του Σεβασμιωτάτου κ. Κυρίλλου .

Οι Συντελεστές 

Μουσικοί :

Αχιλλέας Γουάστωρ, πιάνο

Σταύρος Καβαλιεράτος, μπάσο 

Ηρακλής  Ζάκκας, μπουζούκι

Χριστίνα Κεναμέα, ακορντεόν

Σάββας Λαγκίζος, πιάνο  

Δημήτρης Θεοδωράκης,βιολί

Φώτης Τερζής, πνευστά  

Νίκος Φουντουκίδης, ντραμς  

Τη Γυναικεία Χορωδία «Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος» διεύθυνε η κ. Μαρία Χαραλαμπίδου.

                   

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων