29/05/2023 29/05/2023 Την έναρξη των εργασιών του Προκατασκηνωτικού Σεμιναρίου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην κατακόμβη του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Ηλιούπολη, κήρυξε χθες ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας επισημαίνοντας ταυτόχρονα τα οφέλη της κατασκηνωτικής ζωής από πλευράς παιδαγωγικής και ψυχαγωγικής. Εισηγητές στο Σεμινάριο ήταν ο π. Πολύκαρπος Μπόγρης ο οποίος ανέπτυξε το...
29 Μαΐου, 2023 - 16:22
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2023 - 15:48

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως στο σεμινάριο Στελεχών για τις Κατασκηνώσεις

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως στο σεμινάριο Στελεχών για τις Κατασκηνώσεις

Την έναρξη των εργασιών του Προκατασκηνωτικού Σεμιναρίου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην κατακόμβη του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Ηλιούπολη, κήρυξε χθες ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας επισημαίνοντας ταυτόχρονα τα οφέλη της κατασκηνωτικής ζωής από πλευράς παιδαγωγικής και ψυχαγωγικής.

Εισηγητές στο Σεμινάριο ήταν ο π. Πολύκαρπος Μπόγρης ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Κατασκήνωση στην μετά κορονοϊό εποχή» και ο κ. Κωνσταντίνος Σεφεριάδης: «Διαχείριση κρίσεων και συγκρούσεων στην Κατασκήνωση».

Ας σημειωθεί ότι ήταν αθρόα η συμμετοχή των στελεχών της Μητρόπολης τα οποία πλαισίωσαν οι πατέρες – υπεύθυνοι των Ενοριακών Νεανικών Εστιών. Ανάμεσά τους ήταν και στελέχη της Μητροπόλεως Δράμας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων