28/07/2022 28/07/2022 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος στην Πολίχνη ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας ανήμερα της εορτής του Αθληφόρου Αγίου Παντελεήμονος. Ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρνάβας, απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα, υπογράμμισε για ακόμα μια φορά την ανατρεπτική δύναμη της εμπιστοσύνης στο Θεό, η οποία ελκύοντας τη Θεία Χάρη, μεταποιεί με τρόπο θαυμαστό τα γεγονότα...
28 Ιουλίου, 2022 - 20:46
Τελευταία ενημέρωση: 28/07/2022 - 20:47

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως στον Ι.Ναό Αγίου Παντελεήμονος στην Πολίχνη

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως στον Ι.Ναό Αγίου Παντελεήμονος στην Πολίχνη

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος στην Πολίχνη ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας ανήμερα της εορτής του Αθληφόρου Αγίου Παντελεήμονος.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρνάβας, απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα, υπογράμμισε για ακόμα μια φορά την ανατρεπτική δύναμη της εμπιστοσύνης στο Θεό, η οποία ελκύοντας τη Θεία Χάρη, μεταποιεί με τρόπο θαυμαστό τα γεγονότα της ζωής έτσι, ώστε όλα να συνεργούν στην ωφέλεια του πιστού ανθρώπου.

Στην Θεία Λειτουργία παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Παύλου Μελά κ. Δημήτρης Δεμουρτζίδης και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου όπως επίσης και ο Βουλευτής κ.Στράτος Σιμόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της Ιεράς Πανηγύρεως εκτίθενται προς προσκύνηση Ιερά Λείψανα του Αγίου Παντελεήμονος, καθώς πολλών ακόμη Αγίων, τα οποία αποτελούν το θησαυρό της Ενορίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων