13/07/2022 13/07/2022 Στην τελετή παραλαβής Μηχανημάτων Μηχανικού μέσω ΕΣΠΑ συμμετείχε ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας. Την Τρίτη 12 Ιουλίου 2022, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΤΧΗ (ΜΧ) ΜΙΧΑΗΛ ΛΕΒΑΝΤΗ», στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, η τελετή παραλαβής 5 Μηχανημάτων Μηχανικού από το Γενικό Επιτελείο Στρατού (εκ των οποίων 2 επ’ ωφελεία της Πολεμικής Αεροπορίας) μέσω χρηματοδότησης του προγράμματος ΕΣΠΑ...
13 Ιουλίου, 2022 - 11:51
Τελευταία ενημέρωση: 13/07/2022 - 11:37

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως Βαρνάβας στην τελετή παραλαβής Μηχανημάτων Μηχανικού

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως Βαρνάβας στην τελετή παραλαβής Μηχανημάτων Μηχανικού

Στην τελετή παραλαβής Μηχανημάτων Μηχανικού μέσω ΕΣΠΑ συμμετείχε ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας.

Την Τρίτη 12 Ιουλίου 2022, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΤΧΗ (ΜΧ) ΜΙΧΑΗΛ ΛΕΒΑΝΤΗ», στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, η τελετή παραλαβής 5 Μηχανημάτων Μηχανικού από το Γενικό Επιτελείο Στρατού (εκ των οποίων 2 επ’ ωφελεία της Πολεμικής Αεροπορίας) μέσω χρηματοδότησης του προγράμματος ΕΣΠΑ 2014-2022 (αξίας 977,306 €), της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού/NRDC-GR «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Αντιστράτηγος Σωτήριος Κωστάκογλου, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου, ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Κυριακίδης ως εκπρόσωπος του Δημάρχου του Δήμου Δέλτα και αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Φωτογραφίες: Γενικό Επιτελείο Στρατού 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων