29/12/2022 29/12/2022 Το ενδιαφέρον του για τις ιερατικές οικογένειες της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως καθώς και για τους απόφοιτους του Εκκλησιαστικού Λυκείου Νεαπόλεως εξέφρασε και φέτος ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας. Ο Σεβασμιώτατος υποδέχτηκε με εγκαρδιότητα στο Επισκοπείο την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022, νέους και νέες, παιδιά κληρικών και απόφοιτους του Εκκλησιαστικού Λυκείου της...
29 Δεκεμβρίου, 2022 - 14:20
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2022 - 14:25

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως υποδέχτηκε νέους και νέες επιτυχόντες σε Α.Ε.Ι.

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως υποδέχτηκε νέους και νέες επιτυχόντες σε Α.Ε.Ι.

Το ενδιαφέρον του για τις ιερατικές οικογένειες της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως καθώς και για τους απόφοιτους του Εκκλησιαστικού Λυκείου Νεαπόλεως εξέφρασε και φέτος ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχτηκε με εγκαρδιότητα στο Επισκοπείο την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022, νέους και νέες, παιδιά κληρικών και απόφοιτους του Εκκλησιαστικού Λυκείου της Ιεράς Μητρόπολης, οι οποίοι πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας κατά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2022.

Ο Σεβασμιώτατος, μαζί με τις πατρικές του ευχές για δύναμη, φωτισμό και πρόοδο στην ακαδημαϊκή πορεία των πνευματικών του παιδιών, επέδωσε στον κάθε έναν προσωπικό χρηματικό βραβείο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων