08/09/2022 08/09/2022 Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας τέλεσε στις 8 Σεπτεμβριου 2021, έπειτα από πρόσκληση των Διευθυντών της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τον αγιασμό για την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς. Με την ευκαιρία του αγιασμού, ο Σεβασμιώτατος συναντήθηκε με τον κύριο Ρουμπίδη Χρήστο, Προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης και την κυρία Ευαγγελία Μπούτσκου,  Προϊσταμένη της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και συνομίλησε μαζί τους σε κλίμα φιλικό για...
08 Σεπτεμβρίου, 2022 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2022 - 22:14

Ο Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως τέλεσε τον Αγιασμό στα Γραφεία Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Ο Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως τέλεσε τον Αγιασμό στα Γραφεία  Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας τέλεσε στις 8 Σεπτεμβριου 2021, έπειτα από πρόσκληση των Διευθυντών της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τον αγιασμό για την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς.

Με την ευκαιρία του αγιασμού, ο Σεβασμιώτατος συναντήθηκε με τον κύριο Ρουμπίδη Χρήστο, Προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης και την κυρία Ευαγγελία Μπούτσκου,  Προϊσταμένη της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και συνομίλησε μαζί τους σε κλίμα φιλικό για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν την εκπαιδευτική κοινότητα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων