27/05/2023 27/05/2023 Παραουσία πλήθους πιστών τελέστηκε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου στην Πολίχνη  ο εόρτιος Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα. Ο Σεβασμιώτατος , στο κήρυγμά του τόνισε τη σημασία της μεγάλης δεσποτικής εορτής της Αναλήψεως αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι αυτή αποτελεί συνέχεια της Ανάστασης και αποκαλύπτει τη νίκη κατά...
27 Μαΐου, 2023 - 20:35
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2023 - 20:29

Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ι.Ν. Αναλήψεως Πολίχνης

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ι.Ν. Αναλήψεως Πολίχνης

Παραουσία πλήθους πιστών τελέστηκε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου στην Πολίχνη  ο εόρτιος Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα.

Ο Σεβασμιώτατος , στο κήρυγμά του τόνισε τη σημασία της μεγάλης δεσποτικής εορτής της Αναλήψεως αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι αυτή αποτελεί συνέχεια της Ανάστασης και αποκαλύπτει τη νίκη κατά της βαρύτητας που μας στρέφει στα γήινα, στα κοσμικά. Ο Χριστός με την Ανάληψή Του επιμαρτυρεί ότι ο δρόμος για τον Ουρανό είναι ανοιχτός για τον καθένα μας.

Στον Εσπερινό συμμετείχαν ο βουλευτής κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο Δήμαρχος Παύλου Μελά κ. Δημήτριος Δεμουρτζίδης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Παύλου Μελά καθώς και πλήθος πιστών που έσπευσαν να λάβουν μέρος στις εόρτιες ακολουθίες.

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων