29/04/2019 29/04/2019 Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός τελέστηκε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στα Μετέωρα Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα 29 Απριλίου 2019. Στην ακολουθία του εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, προσκεκλημενος του Σεβ Μητροπολίτου Νεαπολεως κ. Βαρνάβα. Πλήθος κόσμου , μικροί και μεγάλοι προσέτρεξαν με ευλάβεια να προσκυνήσουν τα...
29 Απριλίου, 2019 - 21:13
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2019 - 21:19

Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στα Μετέωρα Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στα Μετέωρα Θεσσαλονίκης

Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός τελέστηκε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στα Μετέωρα Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα 29 Απριλίου 2019. Στην ακολουθία του εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, προσκεκλημενος του Σεβ Μητροπολίτου Νεαπολεως κ. Βαρνάβα. Πλήθος κόσμου , μικροί και μεγάλοι προσέτρεξαν με ευλάβεια να προσκυνήσουν τα ιερα λείψανα που φυλάσσονται στο νεόδμητο Ιερό Ναό. Τη διακονία του λόγου ανέλαβε ο Σεβ. Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος. Από την μεριά του ο οικείος ποιμενάρχης ευχαρίστησε τον Σεβ. Μητρ. Νέας Κρήνης κ. Ιουστίνο που παρόλο τον κόπο των ημερών ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και παρευρέθηκε και χοροστάτησε στον Εσπερινό. Επίσης παρευρέθηκε στον Ι. Ν. ο δήμαρχος Παύλου Μελλά, κ.Δεμουρτζίδης Δημήτριος. Πριν την έναρξη του Πανηγυρικού Εσπερινού πραγματοποιήθηκε λιτανεία της Ιεράς Εικόνος των Νεοφανών Αγίων.

Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων