09/08/2022 09/08/2022 Στην ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνα προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου, την οποία έψαλαν κατανυκτικά οι κυρίες στον Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας τη Δευτέρα 8 Αυγούστου. Ο Σεβασμιώτατος άρχισε το κήρυγμά του με το εξής ερώτημα : «Γιατί η Εκκλησία δε λησμονεί το ιερό γεγονός της Θείας Μεταμόρφωσης;...
09 Αυγούστου, 2022 - 12:52
Τελευταία ενημέρωση: 09/08/2022 - 18:26

Παράκληση στον Ι.Ν.Κοιμήσεως Θεοτόκου Πενταλόφου

Διαδώστε:
Παράκληση στον Ι.Ν.Κοιμήσεως Θεοτόκου Πενταλόφου

Στην ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνα προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου, την οποία έψαλαν κατανυκτικά οι κυρίες στον Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας τη Δευτέρα 8 Αυγούστου.

Ο Σεβασμιώτατος άρχισε το κήρυγμά του με το εξής ερώτημα : «Γιατί η Εκκλησία δε λησμονεί το ιερό γεγονός της Θείας Μεταμόρφωσης; Ο Χριστός δεν είναι αναμορφωτής της ιστορίας, δεν είναι ένας φιλόσοφος. Είναι ο Υιός και Λόγος του Θεού.Επιθυμεί την επανένταξή μας στο «αρχαίο κάλλος».

Στην ακολουθία συμμετείχε και ο βουλευτής κ. Θεόδωρος Καράογλου.

Φωτογραφίες: Μαρία Χαραλαμπίδου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων