10/05/2020 10/05/2020 Την Παρασκευή 8 Μαΐου 2020, το κινητό συνεργείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ έφτασε στην Κατακόμβη του Ι. Ν. Ευαγγελισμού Ευόσμου για έκτακτη αιμοδοσία, λόγω των πολύ μεγάλων αναγκών εξαιτίας της Πανδημίας του καινούριου κορονοϊού SARS-CoV-2. Ομολογουμένως, ένα μικρό θαύμα επιτεύχθηκε, καθώς συγκεντρώθηκαν συνολικά μέσα σε 4 ώρες 39 ολόκληρες φιάλες αίματος, ενώ τηρήθηκαν όλα τα...
10 Μαΐου, 2020 - 11:09
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2020 - 10:59

“Παρών” στην έκτακτη αιμοδοσία ο Μητρ. Νεαπόλεως

Διαδώστε:
“Παρών” στην έκτακτη αιμοδοσία ο Μητρ. Νεαπόλεως

Την Παρασκευή 8 Μαΐου 2020, το κινητό συνεργείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ έφτασε στην Κατακόμβη του Ι. Ν. Ευαγγελισμού Ευόσμου για έκτακτη αιμοδοσία, λόγω των πολύ μεγάλων αναγκών εξαιτίας της Πανδημίας του καινούριου κορονοϊού SARS-CoV-2.

Ομολογουμένως, ένα μικρό θαύμα επιτεύχθηκε, καθώς συγκεντρώθηκαν συνολικά μέσα σε 4 ώρες 39 ολόκληρες φιάλες αίματος, ενώ τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης και τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας επισκέφτηκε την Κατακόμβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, ο οποίος ευχαρίστησε από καρδιάς τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του ΑΧΕΠΑ, τους υπευθύνους της Ενορίας που οργάνωσαν με επιτυχία την αιμοδοσία, καθώς και όλους όσοι εθελοντικά προσήλθαν για να δώσουν λίγο από το αίμα τους!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων