01/01/2024 01/01/2024 Την πρώτη του έτους, Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Στσυρουπόλεως κ. Βαρνάβας ιερούργησε στον Ι.Καθεδρικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου στη Νεάπολη. Ο πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Πενλόγλου ανέγνωσε την εγκύκλιο του Σεβασμιωτάτου για την Πρωτοχρονιά. Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος, αφού προέβη στην εις πρωτοπρεσβύτερο χειροθεσία του π.Γεωργίου Σαρησάββα...
01 Ιανουαρίου, 2024 - 16:29
Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2024 - 15:53

Πρωτοχρονιά στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως

Διαδώστε:
Πρωτοχρονιά στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως

Την πρώτη του έτους, Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Στσυρουπόλεως κ. Βαρνάβας ιερούργησε στον Ι.Καθεδρικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου στη Νεάπολη.

Ο πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Πενλόγλου ανέγνωσε την εγκύκλιο του Σεβασμιωτάτου για την Πρωτοχρονιά.

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος, αφού προέβη στην εις πρωτοπρεσβύτερο χειροθεσία του π.Γεωργίου Σαρησάββα δέχθηκε στο Επισκοπείο τα πνευματικά του παιδιά, τα οποία έσπευσαν να υποβάλουν τα σέβη τους και να εκζητήσουν την ευχή του Ποιμενάρχη τους για τη νέα χρονιά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων