13/08/2020 13/08/2020 Στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Πεύκα, βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 12 Αυγούστου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.Βαρνάβας, για να χοροστατήσει στην Ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνα. Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα υπογράμμισε το συνεκτικό στοιχείο μεταξύ της εορτής της Μεταμορφώσεως με αυτήν της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Κοινό στοιχείο...
13 Αυγούστου, 2020 - 22:03
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2020 - 21:12

Στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως στα Πεύκα ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως στα Πεύκα ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως

Στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Πεύκα, βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 12 Αυγούστου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.Βαρνάβας, για να χοροστατήσει στην Ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνα.

Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα υπογράμμισε το συνεκτικό στοιχείο μεταξύ της εορτής της Μεταμορφώσεως με αυτήν της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Κοινό στοιχείο είναι η παρουσία του Ακτίστου Φωτός το οποίο περιέλαμψε τη στιγμή της Μεταμορφώσεως τους τρεις μαθητές στο όρος Θαβώρ και το Οποίο καταύγασε όλη την ύπαρξη και την ανθρώπινη πορεία της Θεοτόκου επί της γης.

Ο Σεβασμιώτατος, μετά το πέρας της ακολουθίας του Παρακλητικού Κανόνα, ευχαρίστησε τον π.Αλέξανδρο Τσόρλο και τους συνεργάτες του για τους καλούς κόπους τους στην Ενορία.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων