04/05/2024 04/05/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας χοροστάτησε χθες στην Ακολουθία του Επιταφίου, η οποία τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου. Μετά το πέρας της Ακολουθίας ακολούθησε η λιτάνευση του Επιταφίου. Τρεις Επιτάφιοι από τρεις διαφορετικούς Ιερούς Ναούς της Μητρόπολης: από τον Ι. Μ. Ν. Αγ. Γεωργίου , τον Ι. Ν. Αγ. Παντελεήμονα...
04 Μαΐου, 2024 - 12:03
Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2024 - 11:57

Συνάντηση τριών Επιταφίων στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Συνάντηση τριών Επιταφίων στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας χοροστάτησε χθες στην Ακολουθία του Επιταφίου, η οποία τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου. Μετά το πέρας της Ακολουθίας ακολούθησε η λιτάνευση του Επιταφίου.

Τρεις Επιτάφιοι από τρεις διαφορετικούς Ιερούς Ναούς της Μητρόπολης: από τον Ι. Μ. Ν. Αγ. Γεωργίου , τον Ι. Ν. Αγ. Παντελεήμονα Πολιχνης και τον Ι. Ν. Αγ. Βαρβάρας Σταυρούπολης συναντήθηκαν στη συμβολή των οδών Δαβάκη και Αγν. Στρατιώτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πλήθος πιστών συνόδευσε την Ιερά λιτανεία με αναμμένες λαμπάδες.

Μέσα στη φωτοπλημμύρα διατρανώθηκε το μήνυμα της ελπίδας για τη νίκη της Ζωής επί του θανάτου, της αθανασίας επί της θνητότητας.

                                       

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων