07/10/2019 07/10/2019 Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αμπελόκηπων, όπου υπηρέτησε επί 24 χρόνια ως εφημέριος, τελέσθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού πρωτοπρεσβυτέρου Στεφάνου Σιακαβάρα. Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια στο πρόσωπο του μακαριστού ιερέως, ο οποίος υπήρξε ένας πολύ αγαπητός κληρικός στην περιοχή της...
07 Οκτωβρίου, 2019 - 21:20
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2019 - 19:49

Τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο πατρός Στεφάνου Σιακαβάρα

Διαδώστε:
Τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο πατρός Στεφάνου Σιακαβάρα

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αμπελόκηπων, όπου υπηρέτησε επί 24 χρόνια ως εφημέριος, τελέσθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού πρωτοπρεσβυτέρου Στεφάνου Σιακαβάρα.

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια στο πρόσωπο του μακαριστού ιερέως, ο οποίος υπήρξε ένας πολύ αγαπητός κληρικός στην περιοχή της Επταλόφου και των Αμπελοκήπων γενικότερα.

Προηγήθηκε η Θεία Λειτουργία, ενώ στο ιερό μνημόσυνο παρέστησαν συμπροσευχόμενοι αρκετοί κληρικοί αλλά και πλήθος κόσμου, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αμπελόκηπων – Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων