12/05/2020 12/05/2020 Με έμπνευση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα αναπτύχθηκε στην Ιερά Μητρόπολη τις ημέρες Σάββατο Κυριακή και Δευτέρα 9-11 Μαΐου κατά την οποία πραγματοποιήθηκαν τεστ ανίχνευσης του γονιδιώματος του νέου κορωνοϊού. Συγκεκριμένα με εισήγηση του Σεβασμιωτάτου προσκλήθηκε κινητό Συνεργεί του ΕΟΔΥ το οποίο προχώρησε στα συγκεκριμένα τεστ. Στο τεστ υποβλήθηκαν οι εθελοντές της...
12 Μαΐου, 2020 - 15:39

Τεστ κορωνοϊού στους εθελοντές της Ι.Μ. Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Τεστ κορωνοϊού στους εθελοντές της Ι.Μ. Νεαπόλεως

Με έμπνευση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα αναπτύχθηκε στην Ιερά Μητρόπολη τις ημέρες Σάββατο Κυριακή και Δευτέρα 9-11 Μαΐου κατά την οποία πραγματοποιήθηκαν τεστ ανίχνευσης του γονιδιώματος του νέου κορωνοϊού. Συγκεκριμένα με εισήγηση του Σεβασμιωτάτου προσκλήθηκε κινητό Συνεργεί του ΕΟΔΥ το οποίο προχώρησε στα συγκεκριμένα τεστ.

Στο τεστ υποβλήθηκαν οι εθελοντές της Μητρόπολης που τον καιρό των περιοριστικών μέτρων – καραντίνα- βρίσκονταν στη θέση της διακονίας τους: στα Ενοριακά Συσσίτια του Δήμου Ευόσμου, Νεαπόλεως και Ξηροκρήνης, στο Κοινωνικό Ιατρείο «Υγεία», στο «Χιτώνα», στο Γηροκομείο «Εστία Παπαγεωργίου», στον Ξενώνα συνοδών ασθενών «Φιλοξενία», στο «Φάρο του κόσμου». Περισσότεροι από 300 διακονητές των Φιλανθρωπικών και Κοινωνικών Δομών της Μητρόπολης ελέγχθηκαν. Το γενικό συντονισμό είχε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιωάννης Περιστερίδης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων