16/05/2022 16/05/2022 Ο Ιερός Ναός Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης της Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως στην Θεσσαλονίκη θα έχει την ιδιαίτερη χαρά και ευλογία την Τρίτη 17 Μαΐου στις 11πμ να πραγματοποιήσει τα θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Πολυκάρπου του Επισκόπου της Σμύρνης. Τα θυρανοίξια θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως κ. Βαρνάβας παρουσία του υπουργού Μακεδονίας Θράκης και...
16 Μαΐου, 2022 - 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2022 - 13:23

Θυρανοίξια Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης

Διαδώστε:
Θυρανοίξια Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης

Ο Ιερός Ναός Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης της Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως στην Θεσσαλονίκη θα έχει την ιδιαίτερη χαρά και ευλογία την Τρίτη 17 Μαΐου στις 11πμ να πραγματοποιήσει τα θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Πολυκάρπου του Επισκόπου της Σμύρνης.

Τα θυρανοίξια θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως κ. Βαρνάβας παρουσία του υπουργού Μακεδονίας Θράκης και του δημάρχου της περιοχής καθώς και της εταιρείας φυσικού αερίου ΕΔΑ ΘΕΣΣ η οποία δώρισε το Ιερό Παρεκκλήσιο στον ναό του Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων