03/02/2022 03/02/2022 Στο Επισκοπικό Παρεκκλήσιο της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, που είναι αφιερωμένο στη Δεσποτική Εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου, τελέστηκε, την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2022, η Θεία Λειτουργία από τον πρωτοπρεσβύτερο π. Στέφανο Βασιλείου. Παρέστη συμπροσευχόμενος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, ο οποίος μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τέλεσε τρισάγιο στη...
03 Φεβρουαρίου, 2022 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2022 - 20:46

Της Υπαπαντής στο Επισκοπικό Παρεκκλήσι της Ιεράς Μητροπόλεως

Διαδώστε:
Της Υπαπαντής στο Επισκοπικό Παρεκκλήσι της Ιεράς Μητροπόλεως

Στο Επισκοπικό Παρεκκλήσιο της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, που είναι αφιερωμένο στη Δεσποτική Εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου, τελέστηκε, την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2022, η Θεία Λειτουργία από τον πρωτοπρεσβύτερο π. Στέφανο Βασιλείου. Παρέστη συμπροσευχόμενος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, ο οποίος μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη των μακαριστών Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου και Μητροπολίτου κυρού Διονυσίου.
Το κόλλυβο παρασκεύασε ο ιεροδιάκονος π. Σεραφείμ Τερζής, ενώ έψαλλαν ο αρχιδιάκονος π. Χρήστος Καρακούδης και ο αναγνώστης Ιορδάνης Σπυρίδης.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε «να ετοιμάσουμε τις ψυχές μας για την υπάντηση του Κυρίου»!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων