12/03/2020 12/03/2020 Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου τελέστηκε στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κορδελιό από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Διονύσιο Πατσάνη με τη συμμετοχή των Ιερέων του Ναού, κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως και πλήθος πιστών την Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020. Τον θείο λόγο κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ευγένιος Καρατζάς,...
12 Μαρτίου, 2020 - 13:32
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2020 - 12:56

Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στο Κορδελιό

Διαδώστε:
Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στο Κορδελιό

Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου τελέστηκε στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κορδελιό από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Διονύσιο Πατσάνη με τη συμμετοχή των Ιερέων του Ναού, κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως και πλήθος πιστών την Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ευγένιος Καρατζάς, ο οποίος συνοπτικά αλλά εμπεριστατωμένα αναφέρθηκε στα πνευματικά όπλα με τα οποία πρέπει να εφοδιαστεί ο κάθε Χριστιανός αυτήν την κατανυκτική περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και τα οποία μπορεί να τα αποκτήσει από τις ποικίλες ακολουθίες και πνευματικές αφορμές που αυτή δίδει.

Προηγήθηκε η υποδοχή των ιερών λειψάνων των Αγίων Ενδόξων και Θαυματουργών Νεομαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης από τον ομώνυμο Ιερό Ναό της Μητροπόλεως στα Μετέωρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων