17/01/2022 17/01/2022 Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία επί τη εορτή του Αγίου Αντωνίου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στο Κερατσίνι ιερούργησε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος, που ευλόγησε το κόλλυβο του Αγίου κι ευχήθηκε στο ποίμνιο. Μαζί του συλλειτούργησαν εκλεκτοί Ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας, που ευλαβούνται τον Άγιο Αντώνιο και ήθελαν να παραστούν στην...
17 Ιανουαρίου, 2022 - 20:47
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2022 - 20:42

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Άγιο Αντώνιο στο Κερατσίνι

Διαδώστε:
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Άγιο Αντώνιο στο Κερατσίνι

Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία επί τη εορτή του Αγίου Αντωνίου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στο Κερατσίνι ιερούργησε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος, που ευλόγησε το κόλλυβο του Αγίου κι ευχήθηκε στο ποίμνιο. Μαζί του συλλειτούργησαν εκλεκτοί Ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας, που ευλαβούνται τον Άγιο Αντώνιο και ήθελαν να παραστούν στην εορτή. 


 

Χθες το πρωί (16/01/2022) έγινε Προεόρτια Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ευρίπου κ. Χρυσοστόμου, ενώ το απόγευμα τελέστηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νικαίας κ. Αλεξίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων