21/01/2021 21/01/2021 Ιερό Ευχέλαιο και εν συνεχεία βραδινή Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί σήμερα (Πέμπτη 21 Ιανουαρίου) από τις 6.00 μέχρι τις 8.30 μ.μ. στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Νικαίας επί τη Ιερά Μνήμη του Αγίου Αποστόλου Τιμοθέου και του Αγίου ενδόξου Οσιομάρτυρος Αναστασίου του Πέρσου. Κατά τη διάρκεια της Βραδινής Θείας Λειτουργίας οι πιστοί θα έχουν τη μεγάλη...
21 Ιανουαρίου, 2021 - 15:16
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2021 - 15:18

Ευχέλαιο και βραδινή Θεία λειτουργία στον Άγ. Νικόλαο

Διαδώστε:
Ευχέλαιο και βραδινή Θεία λειτουργία στον Άγ. Νικόλαο

Ιερό Ευχέλαιο και εν συνεχεία βραδινή Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί σήμερα (Πέμπτη 21 Ιανουαρίου) από τις 6.00 μέχρι τις 8.30 μ.μ. στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Νικαίας επί τη Ιερά Μνήμη του Αγίου Αποστόλου Τιμοθέου και του Αγίου ενδόξου Οσιομάρτυρος Αναστασίου του Πέρσου.

Κατά τη διάρκεια της Βραδινής Θείας Λειτουργίας οι πιστοί θα έχουν τη μεγάλη ευλογία να προσκυνήσουν τα Ιερά Λειψάνα των Αγίων Αναργύρων Κοσμά, Δαμιανού και Τρύφωνος, του Αγίου Οσιομάρτυρος Αναστασίου του Πέρσου, της Αγίας Ματρώνης της αομμάτου, του Οσίου Νείλου του Σοφού και του Αγίου Μάρτυρος Σώζοντος.

Οι ιερείς του ναού καλούν τους εργαζόμενους και φιλακόλουθους ενορίτες στη βραδινή Θεία Λειτουργία, για «να προσευχηθούν όλοι μαζί, να προσκυνήσουν τα Άγια Λείψανα των Αγίων μας, να τους παρακαλέσουν και να τους εναποθέσουν με ευλάβεια τα όποια βάσανα, προβλήματα και ασθένειες, και να ζητήσουν την ταχεία λύτρωση από ψυχικά και σωματικά πάθη και από την πανδημία του κορωνοϊού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων