14/05/2021 14/05/2021 Μετά και την χθεσινοβραδινή (Πέμπτης 13 Μαΐου) μεθεόρτιο Θεία Λειτουργία ολοκληρώθηκε και φέτος η απόδοση τιμών στην ιερά μνήμη της Θαυματουργού Οσίας Ματρώνας της Αόμματης στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Νικαίας, όπου υπήρχε επί τετραημέρω το ιερό της λείψανο προς προσκύνηση. Συγκίνηση και ευλάβεια δόνησαν την απόλυτα κατανυκτική ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια της προσέλευσης των...
14 Μαΐου, 2021 - 16:16
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2021 - 16:08

Νίκαια: Εκατοντάδες πιστοί τίμησαν την Οσία Ματρώνα

Διαδώστε:
Νίκαια: Εκατοντάδες πιστοί τίμησαν την Οσία Ματρώνα

Μετά και την χθεσινοβραδινή (Πέμπτης 13 Μαΐου) μεθεόρτιο Θεία Λειτουργία ολοκληρώθηκε και φέτος η απόδοση τιμών στην ιερά μνήμη της Θαυματουργού Οσίας Ματρώνας της Αόμματης στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Νικαίας, όπου υπήρχε επί τετραημέρω το ιερό της λείψανο προς προσκύνηση.

Συγκίνηση και ευλάβεια δόνησαν την απόλυτα κατανυκτική ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια της προσέλευσης των πιστών, που εναπόθεσαν στην Θαυματουργό Οσία Ματρώνα τις προσευχές τους, τα προβλήματά τους, τα βάσανά τους, και ένα ή ένα μπουκέτο λουλούδια.

Σε κλίμα συγκίνησης έγιναν δεήσεις υπέρ υγείας των ασθενούντων, για την εξάλειψη της λοιμικής ασθένειας του κορωνοϊού, αλλά και για την διατήρηση της ειρήνης του σύμπαντος κόσμου.

Χθες το πρωί είχε τελεστεί Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ενώ προχθές το απόγευμα ο Πανηγυρικός Εσπερινός.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων