17/01/2021 17/01/2021 Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νικαίας κ. Αλεξίου τελέστηκε σήμερα το πρωί ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον εορτάζοντα Άγιο Αντώνιο Κερατσινίου, ενώ το απόγευμα στις 16:00 άρχισε Ιερά Παράκληση του Αγίου Αντωνίου, την οποία ακολουθεί ο Εσπερινός του Αγίου Αθανασίου. Χθες, Σάββατο 16 Ιανουαρίου, παραμονή της εορτής, τελέστηκε -κεκλεισμένων των θυρών φυσικά- ο...
17 Ιανουαρίου, 2021 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2021 - 18:31

Ο Μητροπολίτης Νίκαιας στον Άγιο Αντώνιο Κερατσινίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Νίκαιας στον Άγιο Αντώνιο Κερατσινίου

Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νικαίας κ. Αλεξίου τελέστηκε σήμερα το πρωί ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον εορτάζοντα Άγιο Αντώνιο Κερατσινίου, ενώ το απόγευμα στις 16:00 άρχισε Ιερά Παράκληση του Αγίου Αντωνίου, την οποία ακολουθεί ο Εσπερινός του Αγίου Αθανασίου.

Χθες, Σάββατο 16 Ιανουαρίου, παραμονή της εορτής, τελέστηκε -κεκλεισμένων των θυρών φυσικά- ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός.

Υπενθυμίζεται ότι, όλες οι ιερές ακολουθίες τελούνται κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με τις κυβερνητικές αποφάσεις που ισχύουν για τις εκκλησίες, και μεταδίδονται ζωντανά από τη σελίδα του ναού στο Facebook. Ο ναός θα παραμείνει ανοιχτός για προσκύνημα, πριν και μετά τις ιερές ακολουθίες, έως τις 8 το βράδυ.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την Θεία Λειτουργία, όπου χοροστατεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων