03/11/2023 04/11/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος μετέβη το πρωί της Τρίτης 31ης Οκτωβρίου 2023 στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) Ηπείρου όπου ετέλεσε τον αγιασμό για την έναρξη του νέου Ακαδημαικού Έτους. Ο Σεβασμιώτατος στον σύντομο χαιρετισμό του καλωσόρισε τους νέους σπουδαστές της Ακαδημίας, ευχόμενος σε όλους καλή χρονιά, η δε Χάρη...
03 Νοεμβρίου, 2023 - 21:14
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2023 - 0:12

Αγιασμό στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου τέλεσε ο Μητροπολίτης Πρεβέζης

Διαδώστε:
Αγιασμό στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου τέλεσε ο Μητροπολίτης Πρεβέζης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος μετέβη το πρωί της Τρίτης 31ης Οκτωβρίου 2023 στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) Ηπείρου όπου ετέλεσε τον αγιασμό για την έναρξη του νέου Ακαδημαικού Έτους.

Ο Σεβασμιώτατος στον σύντομο χαιρετισμό του καλωσόρισε τους νέους σπουδαστές της Ακαδημίας, ευχόμενος σε όλους καλή χρονιά, η δε Χάρη του Θεού διά των πρεσβειών του προστάτη τους Αγίου Νικολάου να τους δωρίζει όχι μόνο την κοσμική αλλά και την άνωθεν σοφία, κατά τα λόγια του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου, που είναι ειρηνική και μεστή καρπών.

Στον αγιασμό παρέστησαν ο Διοικητής της Ακαδημίας κ. Ευάγγελος Τζούρτζος, ο Υποδιοικητής κ. Κων/νος Καρβέλης καθώς και ο Διευθυντής Σπουδών κ. Νικόλαος Παπασπύρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων