11/10/2022 12/10/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Πρεβέζης το μεσημέρι της Τρίτης 11 Οκτωβρίου 2022, προσκεκλημένος των Δικαστικών Αρχών της πόλης, και ετέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη της νέας δικαστικής χρονιάς. Παρέστησαν οι Δικαστικές και Εισαγγελικές Αρχές, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πρέβεζας και το διοικητικό προσωπικό...
11 Οκτωβρίου, 2022 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2022 - 0:16

Αγιασμός στο Δικαστικό Μέγαρο Πρεβέζης από τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο

Διαδώστε:
Αγιασμός στο Δικαστικό Μέγαρο Πρεβέζης από τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Πρεβέζης το μεσημέρι της Τρίτης 11 Οκτωβρίου 2022, προσκεκλημένος των Δικαστικών Αρχών της πόλης, και ετέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη της νέας δικαστικής χρονιάς.

Παρέστησαν οι Δικαστικές και Εισαγγελικές Αρχές, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πρέβεζας και το διοικητικό προσωπικό των Δικαστηρίων.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους καλή και ευλογημένη χρονιά και ο Θεός να φωτίζει τον νού τους ώστε να αποδίδουν σωστά την δικαιοσύνη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων