08/01/2021 08/01/2021 Ενόψει των εορτών Χριστουγέννων και Νέου Έτους, αντιπροσωπεία αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας και του Αεροπορικού Αποσπάσματος Ακτίου, επισκέφθηκαν τα Γραφεία της Μητροπόλεως και προσέφεραν τρόφιμα προκειμένου να ενισχυθούν άπορες οικογένειες. Ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του για την προσφορά τους και ευχήθηκε υγεία, καλά Χριστούγεννα και...
08 Ιανουαρίου, 2021 - 15:18
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2021 - 14:23

Αστυνομία και Πολεμική Αεροπορία στηρίζουν το έργο της Μητρόπολης

Διαδώστε:
Αστυνομία και Πολεμική Αεροπορία στηρίζουν το έργο της Μητρόπολης

Ενόψει των εορτών Χριστουγέννων και Νέου Έτους, αντιπροσωπεία αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας και του Αεροπορικού Αποσπάσματος Ακτίου, επισκέφθηκαν τα Γραφεία της Μητροπόλεως και προσέφεραν τρόφιμα προκειμένου να ενισχυθούν άπορες οικογένειες.

Ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του για την προσφορά τους και ευχήθηκε υγεία, καλά Χριστούγεννα και ευλογημένο το Νέον Έτος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων