12/02/2024 12/02/2024 Με την καθιερωμένη πλέον μουσική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 10ης Φεβρουαρίου 2024 στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεώς Νικοπόλεως και Πρεβέζης, ολοκληρώθηκαν και εφέτος με επιτυχία οι παντοειδείς εκδηλώσεις προς τιμήν του Πολιούχου της Πρέβεζας Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους. Στην μουσική πανδαισία που απόλαυσε το κοινό συμμετείχαν κατά σειρά εμφανίσεως: ο Χορός...
12 Φεβρουαρίου, 2024 - 21:20
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2024 - 21:42

Με μουσική εκδήλωση ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί στην Πρέβεζα για τον Πολιούχο Άγιο Χαραλάμπο

Διαδώστε:
Με μουσική εκδήλωση ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί στην Πρέβεζα για τον Πολιούχο Άγιο Χαραλάμπο

Με την καθιερωμένη πλέον μουσική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 10ης Φεβρουαρίου 2024 στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεώς Νικοπόλεως και Πρεβέζης, ολοκληρώθηκαν και εφέτος με επιτυχία οι παντοειδείς εκδηλώσεις προς τιμήν του Πολιούχου της Πρέβεζας Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους.

Στην μουσική πανδαισία που απόλαυσε το κοινό συμμετείχαν κατά σειρά εμφανίσεως: ο Χορός Ψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης «Chorus Nicopolitanus» υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτου του Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης οδού Αιόλου Αθηνών και Καθηγητού της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεώς Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Μιχαήλ Ζάμπα, η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας» υπό την διεύθυνση και πάλι του κ. Μιχαήλ Ζάμπα, το «Σύνολο Παραδοσιακών Μουσικών του Κόσμου» του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας υπό τη διεύθυνση του κ. Τέλη Δημητρακόπουλου, η Μικτή Χορωδία «Αρμονία» Πρέβεζας υπό τη διεύθυνση της κ. Ανέλιας Στεφάνοβα, το πρωτοεμφανιζόμενο με πολλή καλή παρουσία Μουσικό Σύνολο του Τομέα Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης και η Χορωδία «Ηχοχρώματα» Πρέβεζας υπό τη διεύθυνση της κ. Μαρίας Αλεξάνδρου.

Τις χορωδίες και το πρόγραμμά τους παρουσίασε επιτυχώς η δημοσιογράφος κ. Αθηνά Παππά, ενώ την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε και επαίνεσε για το έργο τους και την εμφάνισή τους τις χορωδίες που συμμετείχαν σε αυτή, ευχήθηκε όπως ο Πολιούχος Άγιος Χαράλαμπος χαρίζει σε όλους πίστη, καρτερία και υπομονή, αρετές που είχε ο ίδιος και που δαψιλώς παρέχει στους επικαλουμένους αυτόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορυφώθηκαν στην Πρέβεζα οι εορτασμοί για τον Πολιούχο Άγιο Χαράλαμπο (ΦΩΤΟ)

Περισσσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων