02/07/2021 02/07/2021 Tρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία και μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Νικοπόλεως και Πρεβέζης κυρού Μελετίου θα τελεστεί το Σάββατο 3 Ιουλίου 2021 στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πρεβέζης. Θα ιερουργήσουν οι Σεβ. Μητροπολίτες Κρήνης κ. Κύριλλος, Γλυφάδας κ. Αντώνιος και ο Σεβ. Ποιμενάρχης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος. Μετά το πέρας του μνημοσύνου θα τελεσθούν τα...
02 Ιουλίου, 2021 - 15:26
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2021 - 15:13

Μνημόσυνο και αποκαλυπτήρια προτομής μακαριστού Μητροπολίτου Πρεβέζης κυρού Μελετίου

Διαδώστε:
Μνημόσυνο και αποκαλυπτήρια προτομής μακαριστού Μητροπολίτου Πρεβέζης κυρού Μελετίου

Tρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία και μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Νικοπόλεως και Πρεβέζης κυρού Μελετίου θα τελεστεί το Σάββατο 3 Ιουλίου 2021 στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πρεβέζης. Θα ιερουργήσουν οι Σεβ. Μητροπολίτες Κρήνης κ. Κύριλλος, Γλυφάδας κ. Αντώνιος και ο Σεβ. Ποιμενάρχης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος.

Μετά το πέρας του μνημοσύνου θα τελεσθούν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του μακαριστού Μητροπολίτου, ευρισκομένης έξωθεν του Πνευματικού Κέντρου της Μητροπόλεως, του οποίου υπήρξε κτήτωρ.

Καλούμε όσους τιμούν την μνήμη του αειμνήστου ιεράρχου, να προσέλθουν και να προσευχηθούν υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων